Chirurgie cu barosul etilic

1.De ce bannerul acela la Stalinskaia care ne saluta tare zgomotos de pe paginile trafic.ro baga un fade-out elegant cand vrei sa il opresti?
Era prea taranesca o oprire instant? Si daca asta e taranesc, atunci cum naiba se cheama faptul ca striga ca apucatu’ “Votca numarul unu…” de fiecare data cand mai dai pe alta pagina?
 

2. Eu nu prea sunt la curent, dar chiar s-a demonstrat stiintific ca webmasterii, web marketerii si alti webomani sunt mari consumatori de votca ieftina? Si daca chiar sunt, de ce naiba li se stimuleaza dependenta in timpul programului. Pai d-aia, tovarasi, avem internetul care il avem, ca beau programatorii si designerii la munca. Alo bai, trage liniile alea mai drepte! πŸ™‚
 


3. Astept cu nerabdare Gogu’ cu Unirea, reputata marca Popular, sau stilatul Manele. Da’ chiar, ce ar fi daca ar baga astia niste bannere cu manele. :)) Nu mai e mult pana acolo, asta e clar.
 


4. Si astept executii targetate in functie de profilul sitului: De exemplu, la Trafic.ro ar fi: “Concurenta ti-a luat-o mult inainte? Nu-i nimic, cu Stalinskaia, votca numarul unu, poti sa vezi traficul tau dublu?” sau “Ai doar trei vizitatori pe zi? Cheama-i la o sticla de Stalinskaia, votca numarul unu, si poate mai vin si cu cativa prieteni” Nu vreau nici sa ma gandesc cum ar suna astfel de bannere personalizate pentru siturile de dating :)) Dar sa incerc totusi: “Daca partenera nu a venit, nu-i nimic. Cu votca numarul unu….” sau “Votca care transforma o baba chelioasa intr-o printesa pieptoasa… Dupa numai 200 de grame” (De fapt pot mult mai bine, dar asta e un blog intelectual, ce naiba)
 


5. Exista tot felul de privacy options in browserele astea moderne: blocheaza referalul, pop-upurile, cookieurile, imaginile etc. Dar nu exista o chestie esentiala: blocheaza sunetul din paginile web, sau, si mai bine, intreaba-ma daca incep sa cante din senin la incarcarea paginii. Poate chiar vreau si eu sa ma concentrez la ce am de facut. Sa sa vad cum e sa fi surd. Bine, e posibl sa nu existe asa piata mare: cei din tarile civilizate nu sunt asa de nesimtiti sa iti bage repede si tare sunetul pe gat/urechi chit ca il vrei sau nu.


Later update:
La o analiza mai atenta e posibil sa fie si o alta explicatie: Trafic.ro vrea sa stimuleze pavlovian complexele de vinovatie ale maniacilor web. Executia a doua o va include pe Jenna Jameson suspinand febrila. Sau ceva legat de iarba. Idei sunt multe, intrebarea ar fi de ce o fac? Poate sa sa demoralizeze concurenta… ?

9 thoughts on “Chirurgie cu barosul etilic

 1. andressa

  =))
  mi-ai facut dor de tine! cam aceleasi idei mi-au trecut si mie prin cap cand am deschis trafic.ro!
  si a mers chestia pavloviana, ca dupa 2 incercari nu am mai avut intentia sa deschis pagina cateva zile! de friiiica!!!

  si nu inteleg nici eu cum le-a venit ideea sa ne bage noua, geeks-ilor, asemenea reclama pe gat. cu fade out! :))) of, of, mai, mai!

  Reply
 2. andressa

  Vodka dulce de acasa! :)))

  Nu stiu mai ce vodka e pe aici, desi am baut – insa nu po pronunta sau retine numele bauturilor, au numai consoane. Nu toate bauturile au nume melodioase ca Stalinskaia πŸ™‚

  Reply
 3. Constantin COCIOABA

  Ok. Va rog totusi sa nu deviati de la subiect ..
  Ai cumva inside informatii despre faptul ca va intra Jenna Jameson pe coloana sonora? Mentionez ca imi este irelevant la ce se face reclama si in acelasi timp asigur clickul! :)))))))))))))

  Reply
 4. arhiduke

  vezi ca ai un butonas mic in dreapta jos la monitor si inchizi sonorul solutia am gasit-o dupa luni intregi de nervi. nu trebuie sa imi multumesti, sunt generos si o impart tuturor

  Reply
 5. Pingback: Constantin Cocioaba - personal blog » Blog Archive » Tools Trafic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *