Catastif eu sunt catalin tenita

Me and us

M

Cum va spuneam, Andressa mi-a luat un interviu pentru BussinessTV. Multzam mult de tot + o inghetata cand ne vedem. Plus una pentru postul de astazi.

Note to myself: trebuie sa imi mai iau cateva tricouri de la Threadless ca astea s-au cam largit la gat. Dar astept ca poate este summer brake promotion, ca anul trecut. Pe vreo 1 iunie. Va zic si voua daca este. Kawasaki are un fotoreportaj despre Threadless, apropo. Foarte misto la astia.

4 comentarii

 • foarte misto interviul tau 🙂 fara sa incerc sa te flatez, am observat si de la interviul de pe metropotam ca te iubeste camera ;)) si in plus, esti asa de dezinvolt si de prietenos, incat you make every interview rule..

  [sa fac fan club catalin? ca parca prea am exagerat cu laudele ;))]

 • Zuza, bag seama ca si tu vrei o inghetata. Cea ce e bine 🙂
  Boo, unde ai lipsit atata timp? Pe cuvant, zilele sunt mai desaturate (adica cu culorile mai terne, cred ca asa se zice) fara aventurile tale.
  Inghetata si la tine 🙂

 • S-a lansat un blog destinat discutiilor despre domeniul New Media, Internet, Marketing, Publicitate, produse si servicii, modul in care ne influenteaza acestea viata si multe altele.

  E super tare, eu “am fost pe la ei”, intra si tu la http://www.trendagent.ro, sa citesti articolele postate, sa le comentezi, sa spui ce subiecte ai vrea sa fie dezbatute pe acel blog si sa impartasesti parerea si experientele tale.

By Catalin T
Catastif eu sunt catalin tenita

Categories

Archives

Profile social media