Ce vreau sa citesc in weekend

Am de terminat Mishima – Templul Zorilor, care mi se pare mai arida deca primele doua romane din Tetralogia Fertilitatii)

Si Saramango – Calatoria Elefantului, care cinstit vorbind nu mi se pare ca se ridica la nivelul Istoriei asediului, Memorialului Manastirii, sau Evangheliei dupa… Parca si Pluta de piatra a fost mai legata.

Si as vrea sa ma apuc de Updike –  romanele cu Rabbit . De Updike am citit doar Teroristul (are acolo un monolog foarte misto despre ingineria publicitatii, a spoturilor TV). Si Centaurul, cred – dar nu mai tin minte nimic din ea.

Si as vrea sa fac un obicei pe blog: sa scriu despre o povestire (eventual in fiecare zi – desi asta e greu, nu ca nu as citi 30 povestiri pe luna, insa multe nu sunt memorabile, I guess).

PS Partea buna la zapada asta e ca las masina acasa si vin cu metroul. Si pot citi 30-40 minute pe zi in plus (dus intors)

3 thoughts on “Ce vreau sa citesc in weekend

  1. Paula

    Ei, da, welcome back si din partea mea, chiar zilele trecute ma gandeam oare ce mai face Catalin ala cu blogul pe care-l citeam io cu cateva veacuri in urma.
    Si, guess what, tocmai s-a reapucat de scris 🙂

    A, si daca o povestire nu ti se pare memorabila, nu scrie despre, pe net-ul asta se scrie despre atat de multe chestii care nu merita… Less is more.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *