Catastif eu sunt catalin tenita

Ai naibii parlamentari

A

Citesc ca parlamentarii vor sa elimine  vacanta de vara (probabil doar sa o reduca substantial) pentru ca parintii nu au atat de mult concediu si copii pot sa fie in pericol in acele luni.

Imi vin in mine urmatoarele ganduri.

1). Ai naibii parlamentari  n-au fost niciodata copii ca sa stie cu cat nesat asteptau acele luni de vara?

2). Ai naibii parlamentari n-au fost niciodata adolescenti ca sa stie cu cata pofta poti sa citesti in lunile alea, cat de liber poti sa fii sa te vezi cu prietenii, sa intelegi lumea, sa faci ce iti trece prin cap?

3). Ai naibii parlamentari nu pricep ca daca parintii nu au bani sa le organizeze tabere sau alte chestii cu atat mai putin vor avea bani pentru concerte, excursii in strainatate si ce pareri mai au ei (parlamentarii) acolo.

4). Ai naibii parlamentari nu stiu bancul ala cu nemtii care, uimiti de raportul calitate/pret de la Dacia Duster, isi zic “Ai naibii romani, ar face orice doar sa nu repare soselele!”

Dragi parlamentari, daca credeti ca exista riscuri pentru copii in perioada vacantei de vara, rezolvati dracului acele riscuri (siguranta pe strazi, in parcuri, consum de droguri, pedofilie, violuri, etc) nu eliminati vacanta, for fuck sake! Cu gandire d-asta, mai bine ii inchidem pe toti copii in niste mari case de corectie si nu le mai dam drumul decat la 18 ani, ca sa fim siguri ca nu patesc ceva cand sunt plecati parintii la munca.

Si nu, nu am nimic impotriva organizarii de chestii misto peste vara, dar alea trebuie sa fie activitati optionale pentru care copilul si parintii sa opteze. Si da, am fost cu cheia de gat cand eram mic. Iar propunerea PSD de a organiza scoli de vara pe langa bisericii nu ascunde decat o alta forma de marire a finantarii BOR de la stat.

Adauga comentariu

By Catalin T
Catastif eu sunt catalin tenita

Categories

Archives

Profile social media