Catastif eu sunt catalin tenita

cocor pentru Daria

c

Voiam sa iti zic ca sper sa traiesc suficient sa ascultam impreuna concertele lui Bach in interpretarea lui Perlman & Zuckerman (le ascult chiar acum cand scriu astea ).

Si apoi mi-am dat seama ca e bine sa nu lasi la ani departare ce poti face maine: asa ca maine seara punem concertele si dansam impreuna. Si cu “mama – mama – mama”, fireste. Umberto Eco ar spune ca oricum orice interpretare a unei opere de arta e egal valabila si justificata, so what the fuck – ascultam Johann&Pinchas&Itzhak si ne simtim bine si ne invartim, ne invartim, ne invartim. Si peste ani, ascultam iar si iti povestesc cum am dansat noi brandemburgicele (asa cum ieri am dansat Love Minus Zero/No Limit in interpretarea de la Budokan).

Si cu toti absentii dragi in suflet.

3 comentarii

  • M-am gandit la treaba asta in urma cu o luna, cand am vizitat-o pe sora-mea si am vazut cat de mare si ce relatie are ea cu fiica ei (mai mare ca David cu 2 luni).
    Exista o relatie, cel putin asa o vad eu, total diferita intre tatii de fete si fetelor si tatii de baieti si baietii lor. Nu unica pentru ca fiecare copil e unic, ci unica pentru ca vorbim de fete si baieti. Imi place mult textul asta, e intr-o nota foarte calda, intr-o atmosfera pe care mi-o inchipui ca o poti avea doar cu o fata.

  • Si eu de multe ori imi zic “as vrea si un baietel”, Gabi. E clar ca sunt relatiile cumva diferite. Dar nu cred ca atat de mult, in definitiv.

By Catalin T
Catastif eu sunt catalin tenita

Categories

Archives

Profile social media