Catastif eu sunt catalin tenita

#Colectiv – dupa 3 ani

#

Eu tin minte dimineata de dupa, pe Facebook si in presa.
Cand erau niste idioti ticalosi care faceau glume. Care radeau de moartea acelor oameni. Care ziceau ca s-au dus in casa diavolului si au fost pedepsiti.
Apoi comportamentul inuman al bisericii.

Apoi toti cei care s-au perindat pe la televiziuni cu acuze de conspiratie. Celebrul “a trebuit sa moara oameni, ca PSD-ul sa fie scos de la putere” al lui Dragnea si al Olgutei. Si al celorlalti ticalosi. Parca si Ponta a zis ceva in genul asta.

Intre timp, dupa trei ani, politica acelor televiziuni si a acestui “mare” partid a devenit sustinerea conspiratiilor. Statul paralel, conspiratiile Uniunii Europene, Soros etc

Am vazut ca la Antena 3 sambata pe langa emisiunea de paranormal au facut si o emisiune de conspiratii. In care conspiratiile sunt prezentate ca ceva real.

Intre timp, dupa o scurta perioada, brandurile alea mari si bune, care tin la valori, care au coduri de conduita, care baga chestii d-alea de CSR, nu au nici o rusine in a plati sute de mii sau milioane de euro anual acestor televiziuni.

Thomas Carlyle zicea in secolul al XIX-lea ca problema capitalismului e ca reduce relatiile umane la relatii monetare. Banul nu are miros si uite asa ne sapam singuri groapa.

Adauga comentariu

By Catalin T
Catastif eu sunt catalin tenita

Categories

Archives

Profile social media